Mönstringen...lumpen aug 2010 ;)

Ja, sonen var ju och mönstrade i onsdags...och det blir till att göra lumpen för vår minste son;). Han är nöjd med det, tar ju studenten i juni och som det ser ut nu på jobbfronten så kan man ju lika gärna göra lumpen säger han. För att läsa vidare direkt har han inte tänkt sig...(funderar ju på polis och då ska man ju fylla 20 år det året utb påbörjas)...och då är det ju bra att göra nåt vettigt och samtidigt växa och få lite livserfarenhet under tiden.
Han hade 4 olika utb att välja på och han valde insatssoldat/fordonsförare i Uppsala. Jag tycker att det var moget att välja en ort en bra bit hemifrån (kunde fått vara i Skövde=grannort)...då är det mera på "riktigt" så att man inte kan åka hem titt som tätt;).
När min gube gjorde värnplikten (84-85) så var han i marinen på en isbrytare...då låg han ute 3 veckor och var hemma i 1 vecka.

 

Ja det är ju ett tag dit...han skulle få mer info i början på nästa år.

Ikväll ska vi på 35 årskalas...det är min brors fru som fyller...ja egentligen på lucia dagen men pga vi jobbar helger flera stycken så firas det idag. Tänker visa på bloggen imorrn vad hon får...e riktigt nöjd med paketet...skulle gärna få ett sånt paket själv ;).

Ha en fin fredag...med IDOL kanske;)

ÄNGLAKRAM!


UPDATE: Här kommer bild på presenterna...

...i det prickiga paketet var det ett presentkort på Hemtex, som ska gå till kuddar mm till den nya soffan

 


Kommentarer
Postat av: Lene-Therese

Philip är grym! :)

2009-12-04 @ 17:42:39
URL: http://lenetherese.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ja det är inte många som gör lumpen numera!finfin present...ha en goo söndag, kramen

2009-12-06 @ 10:50:58
URL: http://ninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild

bloglovin