Min profilbild

bloglovin

Fullt hus

Idag kommer vår ädste son och hans flickvän hem, dom bor och studerar i Halmstad men ska fira helgen här. Så ikväll blir det fullt runt bordet hos familjen W....Jättekul ska de bli. Vi blir alltså 8 st (jag, guben, store sonen med flickvän, mellanson med flickvän/sambo, minste sonen och våran xtra tjej) som ska äta lite gött och umgås, spela lite spel kanske? Sen är det ju IDOL idag oxå...det tycker ju jag e lite kul då...får väl se vad övriga säger om det. Så det är väl dax för mig att sätta fart med allt jag ska hinna innan dom första anländer. Ska städa av lite (har redan pyntat med orange dukar och massor av svarta ljus eftersom det är halloweenhelgen), sen iväg till frissan och bli snygger och snabbt hem och laga en kycklinggryta
(ett middagstips från TVn som verkade så jä... gött) som jag tänkte ha klar när dom kommer från tåget.
Ikväll blir de äggalåda med räkor och lite annat mumsigt, det är store sonens favvo och eftersom han så sällan e hemma så fjäskar mam lite. Ha en bra fredakväll, KRAM...

Lite smått & gott om mig

Jag heter då Maud som man kanske kan förstå utav bloggens namn. Lene döpte den till Maudsänglar,
inte för att jag nu är en ängel utan för att jag samlar på änglar, har ett rum som jag kallar mitt änglarum där jag har fått ihop en ganska bra samling nu. Jag är 44 år ung, gift med min "gube" J 46 år, har tre söner M 23 år,  M 20 år,  P 17 år, en xtra tös A 16 år(som bor hos oss just nu).  Till familjen hör oxå våra två hundar en dvärgpudel på 11 år och en liten chihuahua/yorkshireterrier på 1 år. Jobbar som undersköterska och bor i en liten stad i Skaraborg.
Tycker om att resa och då helst till Grekland, planerar en öluff nästa sommar.
Om jag vann på triss så skulle jag ta långledigt och bara resa så mycket jag orka, det finns många platser som lockar men ekonomin räcker inte till. Men drömmar måsta man ju ha  :).
Är även intresserad av heminredning och pyssel, en hobby som man oxå skulle behöva lite trisspengar till.
Gonatt till er, KRAM !

Alla e vi nybörjare ....

Hej, detta är alltså mitt allra första inlägg på min alldeles egna blogg som min "svärdotter" Lene skapat åt mig...
Hon e' la' för snäller iallafall, hon tycker att jag läser så många bloggar så nu skulle jag ha en egen.
Ska göra en lite presentation av mig själv i nästa inlägg men måste iväg på ett möte strax så de blir lite senare idag.
Kunde inte hålla mig utan var tvungen att skriva några rader bara......VÄLKOMNA till mitt lilla kryp in och hoppas vi ses igen. KRAM !

Välkommen till min nya blogg!