Min profilbild

bloglovin

Färgbyte;)

Har vart helt kass på att blogga under våren...har bla haft 25 årskalas, student mm...inga ursäkter egentligen men lusten har inte funnits. Har ändå vart runt och läst på diverse bloggar;).
MEN nu är det nåt som jag bara måste visa ER;)...vi har börjat målningen av huset (ska väl inte skryta med att ha målat, det sköter min pappa, minsta sonen & guben). Vårt hus har vart rött sen 1988 och nu 22 år senare är det dax för ett radikalt färgbyte=)...huset är påväg att bli SVART!

 

Såhär såg det ut igårkväll, gaveln är målad en gång, allt ska målas två ggr för det lyser igenom lite rött här och där. Är bara så jäkla nöjd;) har fått en massa positiv respons från dom som vart här och kollat;). Många har oxå trott att jag skojade när jag berättade att vi skulle ha svart hus...och undrat om man verkligen får måla svart...och jodå det får man, vi kollade för säkerhetsskull med kommunen...och bygglov behövs bara om man vill ha nån extrem färg och dit räknades inte svart=). Vi har vart ensamma om rött hus i "vårt" kvarter under alla år och blir ensamma om svart oxå...iaf än så länge!

Ha det så gott alla! Återkommer med fler bilder när allt är klart!