Min profilbild

bloglovin

Längtar till sovdax...

Ja idag längtar jag verkligen tills det är dax att få gå och lägga sig...anledningen är att vi köpt oss en ny säng. Fm startade med att vi röjde ur sovrummet och sen städade och fejade jag tills det var skinande rent och luktade ajax. Vid 12 tiden kom gubens bror J med den nya kontinentalsängen. Dom ställde den på plats och sen har jag bäddat med nytvättade sängkläder. Den ser så skön och härlig ut!
Igår var vi och köpte den svarta sängkappan, tror nog att den får vara kvar...var lite tveksam först.
Ska ev göra en huvudgavel sen, hittade en beskrivning och det klarar jag nog av. Då blir den förmodligen klädd i skinnimitation och när man tröttanar så är det ju bara att byta tyg ;).
Var en sväng i solariet förra veckan och ska dit imorrn igen. Fick ju det rådet av store sonen eftersom jag var lite deppig. Blir det nu lite skönare ute snart oxå så finns det nog hopp...sen har vi bokat in greklandsresan så det finns lite roligt att se fram emot. Vi åker till Skopelos & Skiathos den 29 juni, ska besöka Alonissos och en annan liten ö under tiden oxå.
Ha en skön söndagskväll....ÄNGLAKRAM!

Måste få sol snart...

Tycker att allt är trist för tillfället, har ingen lust att göra nåt...inte ens att blogga. Är ständigt trött, sover middag men somnar som en stock tidigt på kvällen ändå. När klockan ringer så vill jag inte ens tänka tanken att jag måste gå upp för jag har ju inte sovit känns det som. Är sur och gnällig (jo, jag vet om det ja) för jämnan...stackars dom som bor med mig, att dom står ut...eller gör dom det? Pratade med en jobbarkompis häromdan och hon kände likadant...vi har nu diagnostiserat oss själva, vi har vårdeppression.
Googlade på det och hittade detta:
Vanliga tecken på vårdepression är extrem trötthet, likgiltighet, stress, ökat sötsug, viktuppgång, minskad sexlust sömnstörning med ökat eller minskat sömnbehov, morgonångest, för tidigt uppvaknande, nedsatt minne samt koncentrationssvårigheter.
Jag behöver sol NU alltså, dom dagar som den visat sig så har det känts lite bättre och då har jag promenerat. Kommer den inte snart så får jag nog sätta mig på ett plan söderut ;).
För mig och min familjs skull så hoppas jag att våren kommer inom det snaraste så jag blir lite piggare, gladare och trevligare...och kanske kommer igång med bloggandet oxå.
Tills dess, Ha det så bra mina kära änglar! KRAM!