Min profilbild

bloglovin

Trasig kamera...Gardinjakt...

Här har det vart lite tyst nu ett tag...vet inte varför...har bara haft lite bloggtorka;). Sen e jag lite surig oxå för min kamera va ju svart när jag skulle fota mina köksfönster. Sonen hade den och fota på fredan och den funka, sen på måndan när jag skulle ha den så vart den totalt kaputt. Nåt har hänt men vad ?? finns ju inte mycket man kan göra så det är bara att leta efter en ny. Har kikat lite och hittat en som jag vill ha ;), får väl tåla mig lite så kanske jag får nåt litet paket på födelsedagen...eller vad säger du GUBEN ;).
Har fortsatt med fönsterputsningen här i huset, senast tog jag vardagsrummet. Så nu är jag på gardinjakt...letar efter sammetsgardiner (helst), åt det guldgula hållet. Var runt häromdan utan att hitta några så nu ska jag leta vidare imorrn när jag åker till grannstaden S. Har andra ärenden där så då får jag passa på. Hoppas, hoppas att jag hittar några för det är så trökigt utan gardiner, är ju så naket på nåt vis.
På lördag kväll ska vi på bio oxå, vi ska se "Sommaren med Göran". Minste sonen och hans flickvän A ska hänga med oxå...hon är en söt blond tös med lockigt/krulligt änglahår ;). Vi ska inte sitta bredvid varandra...för dom vill ju va för sig själva och mysa såklart...men det duger gott att åka med oss i bilen (vi åker ca 3 mil till grannstan som har betydligt bättre biograf).



Kramar till er som hittar hit och ha en skön helg!
Det ska jag kan jag lova...är långledig nu ända tills på måndag kl 16 ;) så lovely!

Tema orange i mitt kök <3 <3 <3

Idag var det så dax för mig att ta tag i köket...har haft gardiner och lite piffgrejer klart ett par veckor och nu kunde jag inte hålla mig längre. Så dom svart/vit rutiga gardinerna åkte ner i fm och så putsades det fönster, blommorna fick sig en dusch och det fejades & skurades lite.
Sen upp med dom nya läckra gardinerna...panellängder med svart botten och stora blommor i orange & gult. Det roligaste sparar man ju till sist..."piffet", en orange vas, orange babelfat, lite ljus och nya fina begonior (vet inte när jag hade det sist).
Nu har jag druckit en mugg kaffe och bara njutit av mitt "nya" fina kök...får man vara nöjd med sin egen insats? Jaa, det är jag iallafall, nöjd med mitt oranga tema, har faktiskt aldrig haft orange i mitt hus förut...men det är ju såå läckert och så höstigt...perfekt ;), nu kan hösten komma.
Får man önska sig en varm, solig och alldeles underbar höst ;).

                  

Tyvärr så är bilderna tagna med sonens mobil då det hänt nåt med min kamera som bara var totalt svart när jag skulle fota...
Kram till er som kikar in ;)

Allsång på Liseberg...

Jajamensan...igår åkte jag och min kompis A till Göteborg. Vi tog tåget och var framme vid middagstid, under promenaden till Liseberg så kikade vi lite i affärer och jag köpte mig ett par ECCO skor (har invigt dom idag och jaa, dom e hur sköna som helst). Middag åt vi på Hard Rock Cafe ;).
När vi kom in på Liseberg så gick vi en liten runda och kikade lite och vid 16 tiden så  satte vi oss för att få en bra plats, det var utlagda kläder lite överallt men vi tog ett par "tomma" stolar...sen bad vi ett par vakta åt oss medans vi bara gick för att köpa kaffe. När vi var tillbaka en kvart senare så var våra tröjor flyttade ;(...vad nu då...jo, då säger en sur kvinna (yngre än mig men jag kallar henne "kärring" iallafall)...jag har bokat alla 7 platserna här... nej säger jag då det låg inget på "våra" stolar...joo, men jag har bokat från den utlagda tröjan till den andra tröjan??? och hur i helvete ska vi kunna veta vad hon tänkt...Jag blev ganska irriterad men hon var såå jä...sur och vresig så vi orkade inte bråka med henne...fick sitta en rad bakåt och vi satt inte dåligt MEN det var principen...man gör inte så...då skulle det legat nåt på stolen, det hade jag godtagit.                        Nu var det inte bara vi som var irriterade över detta bokningssystem, det var många och from nästa år ska personen vara där på plats...man kan alltså inte boka och sen gå iväg i flera timmar...toabesök kan ju jag tycka är giltigt men...;). Allt detta enligt en person som pratat med securitychefen igår ;).

Allsången va iallafall jättebra...Paul Potts var ju en upplevelse att få se och höra live, vilken röst! Ja hela programmet var häftigt att vara med på "på riktigt" så att säga...kommer nog att göra om detta nästa sommar ;). Jag älskar att sjunga allsång eftersom jag sjunger hellre än bra...men det hörs ju inte när så många sjunger ;).

         

Hade glömt kameran hemma men tog en bild på oss med moben (därav kvaliten)..men ni ser iallafall hur skoj vi hade!!!

"Projektet" blev så här...

För ett tag sen visade jag en bild på "projektet" som vi höll på med här hemma (finns under inlägget bildkavalkad). Nu har det vart klart ett litet tag men jag har missat att visa hur det blev...sååå här kommer några bilder...

         

Jag e faktiskt ganska nöjd...kommer säkert att hitta fler prylar som jag klämmer in där under tidens gång. Ser ni förresten min "hustomte" ? Har velat ha en tomte i många år men aldrig kommit till skott...men nu så har jag en iallafall!
Nu när detta är klart så har jag lite andra ideer som jag håller på och bearbetar i huvet...behöver en snickare oxå så det blir till att be snälla pappis att komma hit några dar ;).
Får återkomma med detta senare när det är på G.