Min profilbild

bloglovin

Jag är med och tävlar om fina saker;)

Var med och tävla hos Langborgsullevidal !

Man kan vinna dessa fina saker  från Erika Tubbin

 

Gör som jag var med och tävla;)

Hoppas på tur!

Liten update!

Ska bara visa att utebelysningen kommit upp ;), jag e nöjd men guben som fixat det enl mina order är väl måttligt nöjd...han hatar synliga kablar...men så blir det när det är nätat överallt, inte så lätt att komma under då och göra det snyggt enl honom. Som sagt jag är iaf nöjd=), lyser så fint på kvällen och guben kopplade in ett skymningsrelä så nu sköter det sig självt! Superbra!Ska ta foton ikväll och visa hur det ser ut när de lyser...

Vill även visa mina brickbord jag gjort, hittade så klart tipset på nån blogg;)...köpte 2 pallar och brickor på IKEA, tänker ha den med silverbricka som ljusbricka...så blir lite letande efter fina ljusstakar/lyktor...lite billigare än att köpa färdiga brickbord=).


Vi använde silikon att sätta ihop pallen & brickorna med, verkar funka bra!

Ska faktiskt iväg i em till grannstaden och köpa en "grej" till altanen...den e ca 175 hög...hoppas nu bara den finns kvar när jag äntligen bestämt mig...har även best fågel på krok som jag ska ha som en lite prydnad..
Vi väntar även på leverans från skånska byggvaror, har beställt skjutfönster och dörr...nu ringde dom precis och sa att det kommer på torsdag...suveränt då har vi snart en mer inbyggd altan och kan kanske njuta av hösten;).

Kvällsuppdatering...