Min profilbild

bloglovin

Vad händer...

Jaa, vad e de som hänt sen sist tro...Joo, vi (jag & guben) va i Halmstad och hälsade på storsonen första helgen i maj. Firade hans 26 årsdag och umgicks, hans svärföräldrar kom oxå dit så en natt va vi 6 personer som sov i deras lägenhet...de gick jättebra;). Alltid roligt att träffa dom!
Vi hann med flera underbara promenader dels utmed stranden (östra lr västra?) och utmed Nissan. Åt gott ute en kväll och grillade en kväll. På söndan åkte vid ut till Tylösand och gick utmed stranden och avslutade med kaffe och en goer glass.

Sa till min son att jag kände för att börja jogga...inte gjort det på över 20 år...inte orkat, haft lust eller kunnat;(... men nu så hade lusten alltså börjat komma. Sagt och gjort vi åkte till Stadium outlet och där köpte jag bra joggarkläder för det skulle jag ha sa sonen;)...sen fick han mig till att prova fivefingers skor;)...kändes skitbra men min storlek fanns inte i Haalmstad...så på måndan var det jag som åkte till grannstaden och best ett par...på fredan kom dom och jag åkte raka vägen hem, bytte om och tog mig upp på berget för att testa dom=). Dom e underbara att jogga med mycket lättare och skönare än med vanliga joggingskor!
Jag e så nöjd med mig själv över att jag orkar, vill och kan jogga spåret runt utan att stanna;)! Struntar i jante...jag e STOLT!


Såhär ser mina fivefingers ut...fula tycker en del...men jag älskar dom...kallar dom för mina gorillajoggskor=).

Imorrn är det dax för studentfirande;minste sonens flickvän tar studenten! Nästa vecka är det sönernas kusins tur!
Ha det så gott...ÄNGLAKRAM!