Min profilbild

bloglovin

Jag är med och tävlar....

hos livinglikelinda....där kan man vinna tre fina krukgubbar...och det vill jag gärna ;)Vill ni vara med så passa på det är sista dagen idag!! Klicka bara på länken ovan ;)
Kramar och lycka till

Helgen <3 <3 <3

Vilken fullspäckad men bra helg vi har haft ;). I fredags började min dag tidigt med att förbereda maten inför kvällen, stekte bla 5 kg färs eftersom vi skulle bjuda på tacos, vad svårt det är att beräkna vad som går åt...vi va 20 personer och det blev massor över...jaja bättre de än att det inte hade räckt. Bakade tårtor oxå, 2 dajmrullar och 2 hallon/blåbärsrullar.
Och gissa vad jag fick av pappa & bror med familj...................Joo, kameran som jag önskade!!
Blev överlycklig ;). TACK igen!!
Denna va de i det "tunga paketet" (dom lurades genom att lägga en massa påsar med sand i, smart).
Blev även firad av storsonen & J som var hemma över helgen, av dom fick jag en spikkudde,
har hunnit prova den ett par ggr, ska försöka använda den varje dag...är säkert bra för min nacke! Tack snälla!!Nu var det ju mest sonen som skulle firas men eftersom jag jobbar på min dag så blev det så här.
Sonen blev nöjd han med...får se vad han köper för fint för sina pengar nu, vet att en 32" platt TV finns på önskelistan.

På lördagen var jag & P och kikade på danstävlig, hans flickvän A var med och tävlade i singel och pardisco...och kusinen S i gruppdisco. Jättekul att titta på, lite annat än fotboll & hockey som jag är van vid. Tack tjejer ;) kommer gärna och tittar igen.
Senare på kvällen var vi på bion hela högen, den va superbra tycker jag...väntar på trean nu!

Får återkomma med bilder från helgen...

Kalasdax...

På fredag så ska det firas i fam Ws hus...den vi firar allra mest är ju nyblivna 18åringen såklart ;)...men sen har vi lite fler som fyllt och några ska fylla år. Vi har redan vart på kalas två ggr denna septembermånad..eftersom min pappa fyllde 66 år den 4e, mellansonens flickvän blev 21 den 10e. Så var det då "lilleman" den 21e...sedan är det store sonens flickvän som blir 21 den 29e...oxå sist men inte minst jag själv då som blir 45 (usch) den 3e oktober.
Brukar inte fira så mycke men nu blir det ju lite då...jaa min pappa vill ju gratta mig iallafall ;) och pga att jag jobbar varannan helg så slår vi ihop allt kalasande.

Önskar att jag kunde göra så här fina tårtor men sorry...


det kan jag inte..det blir nån enklare variant ;).

Är såå glad för till helgen kommer hela fam att vara samlad och det händer inte så ofta, har inte sett storsonen & J sen 15 juli...
På lördag går hela klanen och alla sambos/flickvänner (+mellansons svärisar) på bio, vi ska se "Flickan som lekte med elden". Ska bli kul att se om den e lika bra som den första filmen.

 

Önskar er alla en bra lillelörda´...Kramar!

Grattis till min yngste...

Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det Philips 18 årsdag!!! Hipp, hipp, hurraaaaaa.....
Har svårt att förstå att min/vår yngste son blir 18 idag....men så är det iallafall, bara att acceptera att "barnen" blir stora och nu myndiga och jag blir bara äldre...MEN visst är det kul oxå, när man ser vilka fina killar vi faktiskt har och att dom klarar sig bra här i livet. Man glömmer snabbt hur jobbig småbarnstiden var...för visst var det mycket hela tiden men vi fixa det nog ganska bra ;). Hoppas att mina pojkar tycker det oxå!

Ett gulligt minne:
Den dagen vi kom hem från BB så skulle vi ta kort på våra tre pojkar...vi sätter dom i soffan och lille P ligger i deras knä...då säger mellanbror M: ååh va han e vacker våran Philip!

Så ett stort GRATTIS till vår 18 åring idag.....han leve: HIPP; HIPP; HURRAAAAAAA........PS. nu är detta en liten skämtbild (vi var på ett kalas med rosa tema) han brukar inte gå med rosa prinsessdiadem till vardags.

Massor av grattiskramar från mamma & pappa

Mauds vill ha / önskelista <3 <3 <3

Tänkte va lite ego idag...
här kommer några saker som jag skulle kunna tänka mig...


Kameran behövs eftersom den andra är död, detta är en Fuji Z30...och jag vill ha en vit ;)
Radion e ju så läcker, Roberts radio heter den och kostar 2 fina tusenlappar...svart e snyggt
Kandelabern har jag önskat mig länge...en hög fin en (1 m)...finns på EM möbler ;)
Sekatören vore bra för mig eftersom mina händer värker så...
Planteringsbordet skulle passa fint bredvid lilla växthuset...

Änglakramar till ER!


"Hypnotisören"...

Har haft jobbhelg...och mellan jobbpassen så har jag läst, läst och läst.
Fick hem boken "Hypnotisören" av pseudonymen Lars Kepler i torsdags kväll...och haft svårt att släppa den sen dess. Den är bara så jä... bra...har bara lite kvar nu av denna tjocka bok (572 sidor). Har ni inte läst den än så gör det !
Ok, hörs senare...ska ta och läsa klart den nu ;)

.

Tävling!!

Jag är med och tävlar om vackra saker hos PIA !
Vill ni vara med oxå? klicka på länken då ;)  Lycka Till !
Detta är några exempel på vad som lottas ut...


Änglakramar till ER!

Jag vill ha rosa rattar ;)

Har sett att Ahlgrens bilar ska komma ut med rosa rattar nu snart (vecka 37)...dom skänker en del av överskottet till bröstcancerfonden! Det är ju görbra...då ska jag köpa på mig ett lager, älskar ju bilarna och rattarna är säkert lika goda ;).Visst ser dom läckra ut!
Änglakramar till er alla, ha en bra kväll.

PS. filmen "sommaren med Göran" var görbra, vi skrattade massor, helt klart en sevärd film.