Göteborg...Jul på Liseberg...

Igår tog jag & guben tåget till Göteborg...det blev några timmar som vi gick runt i stan och kikade in i dom affärerna som såg mysiga ut. Bla var vi inne i Bolagret, Lagerhouse, Prickiga katten, Designtorget....
Jag "hittade" ett spel som jag läst om..."oogachakka"...ett spel där man ska sjunga lite;)...och alla som känner mig vet ju hur bra jag är på det;).
Spelreglerna är enkla: två lag, två korthögar, ena laget sjunger första strofen (står på kortet), andra laget försöker sjunga resten (står oxå på kortet), lyckas de sjunga rätt så vinner de kortet.
Spelet innehåller 300 kort med sångtexter...på varje kort står oxå vad låten heter, vem som sjöng den och vilket årtal den kom.



När vi blev hungriga så gick vi till O´Learys och åt...mmmm det var sååå gött;)...och mätta blev vi! Sen var det då dax att dra sig mot Liseberg, vi tog en spårvagn dit...kan bara säga att det var mycket folk...men det är väl som det ska vara;). Att det kan vara så mysigt att bara gå runt och titta på alla dessa fina lamporna...tur hade vi med vädret oxå, kom inget regn och lite kallt blev det allt. Vi gick runt i hela parken, kikade på allt hantverk...och vips så mötte vi kaninen...Guben ville så gärna ha en kaninkram och då passa jag på att fota...jaaa, det är han och alla barn;).

vem ser gladast ut;)

 

lite fina stämningsbilder

 

Idag har vi vart sega...jag har gått runt i morgonrock halva dan...men det är tillåtet efter en sån intensiv dag...

nepp, nu ska jag sätta igång med risgrynsgröten...blev så sugen på det nu mmmm

Änglakram!

 


Kommentarer
Postat av: Ninni

Ohh va mysigt det ser ut...och han fick en kram av en flickkanin!



Barnbarn har vi fyra stycken, två i Umeå och två i Sthl.

Men det är bonusar till mig...finfina bonusar!



ha en goo dag, kramen

2009-12-07 @ 08:42:21
URL: http://ninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild

bloglovin