1:a Advent...

Äntligen va de dax att tända första ljuset, älskar den här tiden innan jul, älskar att köpa klappar och slå in fina paket. Hur kul är det då på en skala när barnen blitt så stora så dom "bara" vill ha pengar till dator, resa mm. Hmm, inte så kul alls men är väl bara att konstatera att sånt e livet. Store sonen vill åka på en solresa till våren med sin älskling, mellansonen ska på julresa till Norge med sambon och minste sonen längtar efter en ny dator. Då får väl jag köpa några små "paket" bara för det är så roligt att göra fina klappar...;). Hoppas att syskonbarnen önskar sig nåt annat än pengar, dom e inte så stora än. Och dogsen måste ju ha nåt att öppna oxå och min käre pappis...Ja de blir nog några klappar att slå in fint och lägga under granen iallafall.
Imorrn ska jag åka en bra bit till Trollhättan, ska på magnetröntgen av nacke och ländrygg. Dom hjälper tydligen vårt sjukhus att beta av köerna så därför får jag göra en resa dit. Min snälla pappa ska följa med mig och köra dit för jag tycker det  e' så tråkigt att åka så långt och han tycker om att åka och så hittar han så bra överallt eftersom han vart ute o fart på vägarna mycket tack vare sitt jobb. Tack snälla pappis.
Ska ta en liten vila nu innan det är dax att åka och jobba kvällen...KRAM!

Kommentarer
Postat av: Lena

Du får lycka till på magnetröntgen! Skönt att ha lite resesällskap :)Håller med dig, det är roligare att få ge bort paket som innehåller annat än pengar. Du får slå in pengarna i paket med en tegelsten eller något så de inte fattar vad som är i ändå och hitta på rim som passar till något helt annat än vad som är i ...haha Lura dem lite :)Ha en fin kväll!

2008-11-30 @ 19:44:51
URL: http://lenakald.blogg.se/
Postat av: Lene-Therese

Du kan få köpa massa klappar till mig :D

2008-11-30 @ 20:53:31
URL: http://lenetherese.blogg.se/
Postat av: Nettan

Du hade frågat mig angående vårat rutiga köksgolv.

Det är fyrkanter som man kan lägga hur man vill. Och vi har valt fyrkanter. Vet inte vad det är för material, men det är nått laminat tror jag. Lite jobbigt bara när hundarna har varit ute och kommer in med smutsiga tassar så det blir ofta avtorkning av golvet.

2008-12-03 @ 09:23:50
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Maria

God morgon :-)Hoppas du får en fin dag !

Kram Maria

2008-12-03 @ 10:29:15
URL: http://hippamorsan.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hoppas det gick bra på sjukhuset och att du hann njuta lite av din pappas sällskap.

Boken jag läste var Bödelns kvinna och jag har lagt ut länk på bloggen. Väl värd att läsa tycker jag som faschinerades av deras levnadssätt.Ha det så fint/kram

2008-12-03 @ 12:44:57
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: Annelie

Önskar dig en fin kväll!

2008-12-05 @ 17:33:25
URL: http://ropsinglan.blogg.se/
Postat av: Lena

Önskar dig en fin kväll och tack för dina fina ord hos mig :)

2008-12-05 @ 17:44:48
URL: http://lenakald.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild

bloglovin