Halmstad...

Helgen (fredagskvällen) startade med att vi var och bytte däck på bilen. Vi har medvetet dragit ut på det för att vi skulle "köra slut" på våra året-runt däck. Nu kom det på alldeles nya sommardäck eftersom vi skulle åka ganska långt i helgen.
Måste visa en bild som visar två bröder byta däck...teamwork ;).




På lördagsmorgonen åkte vi hemifrån strax efter 9 och vi var framme ca 11.30. Det var så gott att få träffa store sonen och J igen, dom har ju nyligen blivit sambos ;). Eftersom han fyllde år i torsdags så var det presentöppning först...hoppas att dataväskan används nu. Sen fick dom en liten gemensam present oxå, bara så där på skoj...vet ju att M vill ha hund sen i framtiden...men under tiden så fick dom den här...

         

Fridolf va lite sur när jag slog in hunden i paketet för han blev så förtjust i den ;). Han önskar sig en egen...men husse säger: neeej! Tror att han fick namnet "BOLL"...eller har ni bytt? Han är iallafall lätt att ha i en lägenhet för han är rumsren på en gång.
Strax efter oss så kom J:s föräldrar...det var jättekul att få träffa er. Mamma G hade gjort en alldeles underbart god pastasallad som vi åt till lunch. Sen tog vi en liten promenad i ett vackert Halmstad, vilka hus dom bygger vid Nissan...ojoj vilket läge. Vi hamnade även i en godisaffär eftersom det var "ätardag" för det unga paret.

                   

                   

Den ena bilden visar papporna som försöker sig på att spela Fifa 09, det var nog inte så lätt men skoj hade dom iallafall.
På kvällen var vi och åt gott på HARRYS...och sen var det Robinson och godis som gällde.
Jag o guben sov över och det var ju en upplevelse att försöka sova i ett hus fullt med studenter som hade fest ;). Men vi lyckades...
På söndagen så var vi runt lite...bla köpte M sig en cykel för 100 kr som med lite fix ska bli OK att rulla runt på...det är inte lönt att ha för fin cykel för han har redan blivit av med en, så den här blir nog bra. J passade på att plugga under tiden och sen hade vi med oss sallad/pizza som vi åt innan det var dax för oss att starta resan hemåt igen.
TACK alla för en jättetrevlig helg...vi ses snart igen! KRAM!

Kommentarer
Postat av: Vicki

Hej! Jo det var verkligen kul i helgen. Dom skötte sig så bra mina grabbar. Och äntligen fick vi åka ut med husvagnen. Ni har också haft en härlig helg läste jag. Kram på er.

2009-05-11 @ 12:22:31
URL: http://sheltiealvin.blogg.se/
Postat av: annica

ser ut som ni hade det bra, men jag vill ha en närbild på dina slingor, vill se dom.

2009-05-11 @ 13:24:06
Postat av: Jossan

Boll blev namnet på hunden... jätte söt och mysig, redan somnat med honom i famnen en gång ;)

Tack för en trevlig helg! Vi ses snart igen!

2009-05-11 @ 14:32:34
URL: http://jossefinfin.blogg.se/
Postat av: Kattis

Jag har nog inte gjort annat än bloggat. Jo, jag ahr ju gjort en massa och du med.

Ska läsa om din helg, efter maten.

KRAM

2009-05-11 @ 17:28:54
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Ninni

Vilken mysig helg ni har haft!



Haha hunden får mig att tänka på Lillebror i karlsson på taket...när han önskar sig en hund så hett och så får han först en leksakshund!



Kan varmt rekommendera min diet man är inte hungrig alls..kram

2009-05-11 @ 17:34:13
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Malin B

Vilken trevlig helg. Väldigt bra hund! ;)

2009-05-12 @ 07:49:14
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild

bloglovin