Min profilbild

bloglovin

Efterlängtade advent...

Tänkte visa lite bilder från veckan som gått...det har vart lussebullebak och adventspyntning...mina tomtar kommer inte fram förrän tidigast lucia. Märker att jag tar fram det tidigare för varje år, förr så julpyntade jag ett par dar innan jul men lucia blev det förra året...och det känns bra ;). Lite lagom sådär...för då kan man först njuta av adventsstakar mm och sen tomtarna. Älskar tomtar och pynt så finns ju en del att plocka fram.

Först ut är lussekatterna



sen mitt kök...nya staken "Nusnäs"...duken på bordet är ett fint minne av min mormor <3



oxå nya mattan "Hampen" från IKEA...röd såklart...



vill så gärna visa min stake som står i mitt "änglarum"...den köpte mina föräldrar när dom var nygifta julen 1964



sista bilden blir på adventsljusstaken 1234...oxå ny för iår ;)



Önskar ER alla en mysig första advent! Änglakram!

Pepparkaksdoft<3<3<3

Nej, det är inte jag som bakar pepparkakor än...utan det är mitt Yankee candle som jag köpte igår. Doften heter Ginger bread och det är underbart...luktar pepparkakor i hela huset ;). Guben e lite kinkig och tycker det luktar för mycket!? Inte då han bara gnäller ;) I love it!

 

Kommer att ha denna doft nu i advent & juletider men sen blir det till att köpa en annan goer doft...persika lr nåt kanske. Kan varmt rekommendera alla som inte provat dessa ljus att göra det...visst kostar dom en del (min bigjar burk gick på 275 kr, MEN då brinner det 150 tim)...men man kan ju köpa ett litet först och jag lovar ;) sen e ni fast!

Änglakram!

Fredagskväll med jobbarkompisarna...

Det är väldigt sällan vi gör nåt utanför jobbet (blir väl lätt så när vi jobbar varannanhelg och alla är rädda om sin lediga tid)...men i fredags var det iaf dax ;). Vi var 7 st som träffades hos T och hade lite förfest...drack lite gott och tjötade lite. Sen bar det iväg till Thaipalatset där vi skulle äta Mongolisk buffe. Först fick vi förrätt (kycklingspett lr vårrullar)...sen plockade vi ihop vår egen tallrik som kocken wokade...därefter blev det efterrätt (friterad banan med glass).
Kan verkligen rekommendera detta, maten var helt underbar...alla va helnöjda ;).
TACK för en lyckad kväll!




Först ser ni T:s mysiga katt Lillebror 13 år...ingen ville vara med på bild så då visar jag våra goda drycker...



Visst ser det mumsigt ut!
Änglakram!

Fredagsmyyys <3

Igår hade jag och dogsen fredagsmys...husse var på personalfest och lillhusse var med polarna och kikade på innebandy. Då är det bra att ha hundar för då har man ju myssällskap iaf ;). Vi kollade såklart IDOL och i pausen zappade vi över till "Skavlan", där bla Carola och Henke Larsson var gäster igår. Så här mysigt hade vi det i soffan...



Sen blev dogsen så trötta på allt mysande så dom slumrade lite...



Min önskefinal i IDOL är Tove & Erik...och tycker att Reza kunde åkt igår...har så svårt att höra vad hon säger, igår fick hon ju för första gången kritik för sitt uttal...fattar inte att det dröjt så...sorry men så är det.

Ni som är lediga får njuta...det gäller inte mig eftersom jag snart ska iväg till jobbet ;(.

Väntar på advent...

Ja nu längtar jag riktigt ordentligt efter advent...att få sätta upp nya gardinerna...ta fram alla stakar & stjärnor...baka lussekatter (med saffran!)...lägga på nya röda mattan i köket...och att få tända det första ljuset i denna...

 

Beställde den idag och den ska komma nästa vecka, dom va slut i svart men dom skulle få en ny leverans på fredag ;). Tycker den är så läcker! Iår ska det vara röda ljus i den, kommer att bli så bra.

Imorrn blir det en sväng till pappa eftersom jag inte va hemma på Farsdag och kunde åka dit då. Egentligen är jag emot dessa dagar för jag vet hur tråkigt det är för dom som inte har sin mamma eller pappa kvar i livet (min mamma dog 1992) och dels för att det är sån hysteri med paketer...försöker hålla igen så att det inte blir mer & mer för varje år...tycker att tanken räknas och det räcker ju att bara träffas och umgås. Vet att pappa oxå tycker så..men nåt ska han ju få såklart ;)...nåt att värma fossingarna med och nåt att mumsa på kanske? eller en hög med lotter, för det älskar han ;).

OK, ha en fin kväll...nu ska jag kolla på "Bonde söker fru".

ÄNGLAKRAM!

Ullared...Halmstad...Tylösand...

Våran helgtripp startade i fredags morse ca 08 när vi började färden mot Ullared. Väl där så konstaterade vi att det inte va nån kö...oj va gött, bara att kliva in ;). Men insåg ganska snabbt att det var smockat med fölk därinne...jaja, vi tog en sak i taget och sen dela vi på oss en stund.
Fick med oss det mesta från listan...och lite som inte fanns på listan ;). Blev så glad över en adventsljusstake jag köpte, " Nusnäs" heter den, kommer att bli superfin i köket.

 



Efter shoppingen for vi vidare mot Halmstad...var så skönt att få träffa store sonen & J igen!
På kvällen kollade vi på innebandymatchen mellan Fyllinge och Halmstad (damer), det var alltså derby ;). J spelar i Fyllinge och dom vann ;)...det fanns nog inte med i Halmstads tränares planer för han var helt vansinnig, skällde ut sina spelare efter noter ;(. Han var inget bra föredöme för ledarna...Fyllinge däremot kämpade och slet till sig vinsten, drabbades av en 2+2 utvisning men klarade av den oxå utan nåt mål i baken, däremot behöver dom nån som coachar från sidan...nån snäll pojkvän som känner sig manad kanske? ;).
Hoppas att J inte skämdes bara för vi hördes ganska bra (jublade alltså...inget skäll;), vi e ju vana vid hockeyhallar och där låter det lite mer från publiken...


Lördagen ägnades åt shopping, ja guben och sonen handlade iaf. Köpte med oss lite go fika...en supergod äppelpaj ;). Efter den energikicken så åkte vi ut till Tylösand för jag har aldrig vart där...det är ju inte badsäsong precis men var kul att se alla fina hus och stranden såklart.


Utflykten gjorde oss så hungriga så det blev till att handla och sen snabbt hem och laga mat.
Sonen stekte lövbiff och så köpte vi potatisgratäng...det var gudomligt gott!



Vi avslutade dagen i soffan med TV & film tittande och mumsade i oss godis.
Igår när vi kom hem så firade vi minste sonens flickvän A som fyllde 17 år...GRATTIS!



Hon fick ett jättefint <3 halsband av P...sååå fint...är mycket avundsjuk på hennes änglahår ;).

TACK M & J för en härlig helg! Saknar er redan...ÄNGLAKRAM!

En sväng till Ullared...

Ja det blir det för mig och guben imorrn...vi ska egentligen till Halmstad och hälsa på store sonen & J...och då passar det ju så bra att svänga förbi Ullared oxå ;). Det är nämligen inte gubens favvoställe men han e så snäll och följer med sin älskade fru imorrn. Min största fasa är att det ska vara kö när vi kommer för då vet jag inte vad han gör guben min...lägger sig i bilen och sover kanske ;). Jaja det blir som det blir...har bara en liten lista på vad jag vill ha med mig därifrån...

 

Sen far vi som sagt vidare till Halmstad...där ska vi kolla på J när hon spelar innebandymatch på kvällen, det var nog derby tror jag ;)...hoppas hennes lag vinner! Det ska iallafall bli jättekul att träffa dom igen...det blir ju inte så ofta ;(.

Ha en bra helg....ÄNGLAKRAM!

 

 

 

Är så glaaad ;)

Blev så glad när jag hämtade posten idag ;)...beställde nämligen en personlig almanacka för ett par veckor sen och nu kom den! Fick tips om den på en annan blogg och blev så förtjust i den så jag beställde en på direkten. Man väljer färg och en massa andra finesser...så den blir ju verkligen så som man vill ha den själv. Jag har valt en svart med orange text...harley davidson färgerna ;).


Lite svårt att se men den är faktiskt kolsvart....den andra bilden visar hur veckorna ser ut. Jag har även fått alla födelsedagar inlagda...så dom är tryckta...hur bra som helst.
Kolla på www.personligalmanacka.se, bra julklappstips kanske ;).

Har en ledig dag som gött e´...för nacken har vart jävlig hela helgen (stel och kan inte vrida på huvet helt åt höger..pga det så får man ju en jä...huvevärk oxå, inte så kul när man jobbar). Har iaf fått en rtg tid i mitten av nov så får väl se vad den säger. Jag har ju en TENS apparat som jag använder men tycker inte det hjälper och sen har jag spikkudden...men tyvärr så har det inte blitt nån bättring än ;(. Allt pga en gubbe som kör rakt ut och på mig då såklart....
Nee nu e de slutgnällt för idag.

Måste visa våran Fridolf som kollar fåglarna igen, denna gången uppkrupen på fönsterbrädan
(jag var utanför och fotade)


Nu har jag beställt julkort oxå...såna där med egna foton på...för det tycker jag e så kul ;),
bäst att vara ute god tid...längtar till advent nu!
Änglakram!