Min profilbild

bloglovin

Kommande Bröllopsdag <3<3<3

På lördag har jag & guben 23 årig bröllopsdag...inget jämnt eller så men jag tycker att man kan fira alla bröllopsdagar...behöver ju inte vara så allvarligt, räcker gott med en myskväll med god mat!
Jag vet iaf vad vi ska ha till efterrätt;)...såg ni halv 8 hos mig igår?...mums säger jag bara...det var hjortronsylt, sen en skiva ädelost och sen råsocker som karamelliserades i ugnen...ojoj vad sugen jag blev på det =)

 

Ser gött ut eller hur? =)

Jag ska iaf testa detta på lördag, så får ni veta vad jag tyckte sen.

Längtar redan till lördagkväll nu;)

Önskar ER en bra tisdag, jag ska jobba kvällen...

Änglakram!

 

 

Ullared =)...

Har inte vart i Ullared på eeevigheter;)...ja inte på ett år...men så smsade min svägerska och fråga om jag ville följa med när min bror och hon skulle dit =). Klart att jag ville, fixade ledigt från jobbet och i fredags var vi där.
Det enda som jag ville hitta va en kort skinnjacka att ha nu i vår...så det va det första jag kolla efter och hade en sån tur så jag hitta en sån modell jag hade tänkt mig...hade kanske tänkt en brun men det blev en svart, kanske lika bra det för svart e ju alltid svart =).
Övriga shoppingen vart ju bara en bonus...det blev en del; turkos tröja, korta byxor & linne att sova i, sockor, baddräkt, promenadbyxor och lite annat smått & gott...blev jättenöjd med dagen;)...man kunde gå lugnt med vagnen utan att köra på nån och ingen kö nånstans!
Har använt nya jackan heela helgen;)...älskar den!

Nu är lumparsonen på väg hem efter "vaktveckan"...åker tillbaka till Uppsala på söndag.
Såå skönt att få ha honom hemma lite igen;)...men vi klarar oss bra guben & jag oxå...det blir ett annat liv nu när alla barna e stora =). Man har ju ingen att tänka på utan vi gör vad vi vill och äter vad och när vi vill...inga träningstider odyl att tänka på...men som sagt gott att han kommer idag igen;). Sen är väl inte vi dom viktigaste för honom...det är ju flickvännen såklart =).
Sånt e livet...och så ska det vara!

Änglakramar<3<3<3

PINK in my kitchen ;)

Jaa, nåt historiskt har hänt...nåt jag aldrig trodde skulle hända...jag som vart anti ROSA...
har nu ROSA i mitt kök ;).
Man ska ALDRIG säga aldrig alltså =)...nu är det inga mängder med rosa men för mig är det mycket...duk, pynt & ljus...







Hoppsan...lite rosa tulpaner blev det visst oxå ja =)
Känns faktiskt bra med rosa måste jag säga..man blir glad av denna färg...kanske skulle slå till och köpa en rosa jumper oxå? ;)

Vilken tur att jag greja i köket igår när man hade vårkänslor...för inatt har det kommit 2 dm nysnö här ;(...när ska det ta slut...har vi inte fått nog med snö i våran stad?
Hoppas den smälter bort fort, fort!

Änglakramar...inga snöänglar =)

FIKADAX =)

Får det lov att vara lite gott att fika?
Min son blev jätteglad häromdagen när han kom hem efter jobbet (ledig från lumpen varannanvecka ett tag och passar då på att jobba ;)...på håll såg han nämligen vad han trodde var en "dammsugarkaka"...men detta var vad han såg

 

Fint eller hur? =) Har tänkt att fylla på med fler gosaker framöver men började så här...

e lite sugen på; wienerbröd, negerboll, lussekatt & pepparkaka oxå!

Köpte det hos Vilmas Hus här i staden...finns både webshop & affär...hon har även en blogg;)...rekommenderar er att "kika in" på ett eller annant sätt.

 

Jag tycker iaf att det gör sig jättebra som dekoration på mitt bord...övriga familjen var måttligt roade...

Vem vet i framtiden kanske det blir nåt litet barnbarn som leker med dessa gobitar;)

Änglakram till ER alla!

Dax att vakna upp ur bloggdvalan...

Kanske att det är dax att komma igång med bloggandet igen...börjar lite lätt med att visa lite vårnytt som jag shoppat;)...väntar förtvivlat på att få använda de nya kläderna...väntar på sol & värme.
Men på lördag ska vi på stadens revy och då tänker jag ha på mig nåt vårnytt iaf!
Kör en bildkavalkad då;)



748426

KappAhl

 

 

765362

KappAhl

 

 

830471

KappAhl

 

 

788356

KappAhl

 

 

 

Älskar chinosen, dom e sååå sköna! Den grå korta tröjan e skön och slapp;), har aldrig gillat blommigt men fastna för denna när jag såg den i Göteborg förra veckan...men då fanns inte min storlek kvar...men hitta den i grannstaden idag;). Har ju som sagt minskat i storlek...så kan ju säga att det är lite roligare att shoppa =)...nu är det kassan som får säga stopp!

Var i Götlaborg och köpte mig en ONEPIECE =)...I Love It! så gött att gå omkring i hemma och ett perfekt mysplagg i TVsoffan!

Oj, får ju inte glömma att visa dom här oxå...

Din Sko

 

Oopps, de blev en stor bild...haha...e inte så bra på det här med tekniken.

På återseende, Änglakramar!