Min profilbild

bloglovin

Önskat såå länge...

...ja idag kom det ett paket på posten igen;)...nåt som jag velat ha sååå länge...och letat efter både här och där...men inte hittat, så nu gjorde jag slag i saken och beställde på designonline häromdan.
Älskar ju 50-talet och blev helt såld på dessa när jag såg dom första gången...det är Pierre Forssell som designat dom 1955...LÄCKRA...eller hur?! Det är socker, salt och peppar ströare. Dom ska stå på mitt bord i köket...nu ska jag bara hitta rätt bricka till dom...skulle vilja ha tag i en med virrvarr mönster;). Så här ser dom ut:

 

E så glad att dom äntligen e mina!


Ikväll är det dax för Robinson igen...Har ju en här i huset som e lite sur för att han inte kom med...han va bland dom 40 sista uppe i Stockholm;(...och irriterar sig på en del som lipat och vart mesiga...får han komma me nästa år kanske;)...vet att han skulle klara sig galant!
Änglakram!



Mmmmm...gissa vad jag hittade på ICA idag;)

...jooo, Ahlgrens salta lakrits bilar...sååå goda dom va! Stoppade precis in ett par i munnen nu....och mmmm....ni måste prova dom;). Hade ingen aning om att det skulle komma en sån underbar och god nyhet från Ahlgrens.




Helt klart blir det en av mina favvosar=).
Här yrar det och blåser...undrar om det blir värsta snöstormen...
Ha det så bra...måste ta några salta bilar till...bara några till...mmmmm

Min müsli....

kan jag varmt rekommendera! Man beställer den blandningen man vill ha...oxå kommer det på posten efter några dar;). Första gången best jag den fina plåtburken (så fin att ha framme på bänken)..så det va ju bara att fylla på den nu då;). Kika här: min müsli....det är så kul att få göra sin alldeles egna blandning...som oxå är ekologisk! Det har blivit min favvofrukost...
Gott & nyttigt...kan de bli bättre?

 

 

Denna underbara, härliga lediga måndag började med en liten sovmorgon till kl 9...brukar gå upp halv8-8 i vanliga fall (på lediga dagar alltså:)...efter den goda frukosten vart det dax för massage...visst är det skönt men oxå jäkligt ont. Hon gav min onda höft en xtra omgång idag...får se om det ger sig eller om jag ska behöva gå till dr...orsaken till det hela är förmodligen att jag cyklade omkull och landade på höger höft...det har värkt nåt förbenat nu några veckor...men jag skjuter hela tiden upp det där besöket...DET kan ju gå över;).

Ha en fin måndag! Änglakram!


Paket på posten...

...jaa, det fick jag idag;)...har länge velat ha den klassiska Ballograf pennan...så i måndags beställde jag en och idag kom den;). Snabb leverans eller hur?!

Jag best den hos juniform.se...kika gärna in där...

 

Har grejat & fixat lite här hemma för ikväll kommer mitt hus att invaderas av plastpartysugna;) tjejer/tanter...

 

 

Visst är det dyra grejer MEN oj så bra dom är! Mina första plastprylar köpte jag innan jag flyttade hemifrån så dom e ju några år...

 

Snön fortsätter att falla ner här, visst är det mysigt och fint...men snart är jag nog nöjd...det som har kommit får gärna ligga kvar ett tag framöver, tills sportlovet vart iaf...sen vill jag ha våååår!


Kom att tänka på att jag inte ätit nån semla än...det är nog snart på tiden eller...men se det tyckte inte guben utan vi ska vänta lite till...jaja det är ju inte fettisdagen än...

 

 

men visst blir man allt lite sugen;).

 

Jag vill ha min till kaffet...först äter jag locket och sen resten...Hur äter du din semla?

ÄNGLAKRAM!

Snö i massor...

Jaa, det har vi fått iår...vår stad har tom nämnts på nyheterna. Vi har tydligen mer snö här än på vissa typiska skidorter uppåt i landet. Som om vi inte fattat det;)...det vräkte ju ner här över nyår! Och vår slalombacke är öppen iår för första gången på hur länge som helst...inte illa;). Nu är ju inte jag nån skidfantast varken på längden eller utför...men fotat snön det har jag gjort...



Tänkte visa en fin skål som jag köpt oxå...den står i mitt änglarum såklart och var fylld med Polly när fotot togs...nu e den nog tyvärr tom;).

 

Fick en jättefin ängel av mellansonen & flickvän i julklapp oxå... den har inte fotats än men är naturligtvis på plats i änglahyllan;). Har ju tidigare nämnt vad jag fick av minste sonen (babelfatet) så för att vara rättvis (något som jag försöker att vara) vill jag säga vad storesonen & flickvän gav oss i julklapp...en digitalfotoram...mycket uppskattat och den har oxå hittat sin plats!

TACK till ER alla!...............Änglakram!

Årets färg....turkos;)

Har läst på flera bloggar att turkos ska bli årets färg;)...lite kul då att jag redan hade bestämt att jag skulle ha det i köket när julen städats bort. Anledningen är egentligen att jag fick en läckert babelfat av minste sonen i julklapp...och det var i en härlig mörk turkos färg. Då var inte valet så svårt;).
Till advent köpte jag ju en röd rya på IKEA och vi har trivts så bra med matta under bordet att jag absolut ville ha en nu efter jul oxå...så det blev till att köpa en turkos då såklart! Hittade den på RUSTA och jag är görnöjd;).


Tycker att fatet ser mer blått ut på kortet men det ÄR mörkt turkos! Goa mjuka mattan...
Ananas skålen betyder massor för mig;), den har tillhört min gamlamormor Svea..och när jag var barn och man kom till henne så fick man ta en karamell ur just denna skål...ljuvliga minnen...

Observera att jag inte hunnit köpa nya blommor än;)julstjärnorna står kvar i fönstren men ska kasta dom på måndag när jag förhoppningsvis kommer iväg till blomsteraffären!
Änglakram!

Jul...Nyår...Födelsedag...

Får väl bjuda på en bildkavalkad så ni får se vad vi haft för oss här;)...nu när jag vart försvunnen ett tag...


Granen som jag blev rätt nöjd med;), tre speciella tomtar som måste sitta högst upp;)...köpte jag 1982 på det Å-hem där jag jobbade då! Jag & sönerna äter julmiddag...


Guben & sönerna när vi väntar på tomten hos min bror på kvällen...stilig son som ska iväg på nyårsfest (dom var 13 killar som lagade trerätters middag;)...nyårsduknig hos oss & våra snacksbrickor som vi hade när vi bada tunna!


Guben & hans bror har klivit i...mysigt!...P & A badar på nyårsdagen...

Bad i tunnan även på nyårsdagen för oss alla;)... mellansonens paket på 22 årsdagen

Här hade vi över 22 minus när jag vaknade idag...brrr....nu är det -17...och jag måste iväg till jobbet, hade helst stannat i soffan med en filt och myst;)
Änglakramar!

God fortsättning...

...oj vad tiden gått...jag har bara inte brytt mig om bloggen. Det har vart en massa helgdagar och ibland e man ledig;)...ibland jobbar man;(. Men jag har vart runt och kikat hos er andra var dag.. men bara inte orkat skriva nåt.
Vi har haft en lugn och skön jul med alla söner hemma;) det var underbart...även hunnit med några familjekvällar med söner & deras flickvänner...det tycker jag är såå kul!
På nyår så hyrde vi en tunna (el, med bubblor;)...så där firades nya året in ihop med guben, svåger L + sambon V och deras yngsta dotter H. Vi hade tunnan flera dar så vi har badat massor...
Idag vankas det årets första kalas här, mellansonen fyller 22 år...och jo han har ju flyttat hemifrån men vi har mer plats så då blir det här. Grattis M! Det ligger en hög med paketer och väntar...Trots att julen nyss vart så hade han en del som han kom på att han behövde/ville ha.
Återkommer med lite bilder...kanske imorrn....
Änglakramar till Er alla!